keskiviikko 26. elokuuta 2015

Ajattelun ravisteluaHei Upeat Kehittäjät!

Pääsimme viime viikolla hyvään alkuun ajattelun ravistelussa. Toivon, että matkanne prätkän selässä 
jatkuu ja olette jo ehtineet kokeilla tositoimissa joitakin uusia juttuja. Kannattaa rohkeasti tehdä kokeiluja! Niiden ei tarvitse olla mahtipontisia ja monimutkaisia, koska ihan pienilläkin muutoksilla voi olla yllättävän suuria vaikutuksia. Haastankin teidät jakamaan tässä blogissa jonkun oman ”kokeilunne” tai jutun , jonka olette tehneet sessiomme inspiroimana. Olisi hienoa kuulla niistä! Se voi kannustaa
myös kaveria omiin kokeiluihin/muutoksiin! Ja kai kaikki on edes kerran tehnyt käsien heiluttelun ”yes”:n säestämänä?:)

Hienoa loppukesää ja syksyä teille! Olette upea ryhmä, ja henkilökohtaisesti en ole enää huolissani ainakaan Hämeenkyrön seudun tulevaisuudesta!

Lämmöllä, Essi

4 kommenttia:

  1. Yes! (innokasta käsien heiluttelua)

    VastaaPoista
  2. Pakko kertoa heti ja tähän :) . Koiran kanssa aamulenkillä tulee meitä vastaan aina kaupungin työmieheltä näyttävä mies pyörällä....no, minä toivotin huomenet hänelle. 1. kerralla hän on kuin ei kuulisi, 2.kerralla katsoo että "puhuuko tuo mulle ilmeellä", 3.kerralla nyökkää totisena, 4. kerralla nyökkää ja ihan kuin suutaan olisi liikuttanut, 5. kerralla hymyilee ja vastaa kuuluvasti huomenta! Ja mulle tuli YES! olo, onnistuipas! :). Hyvä aamu tänään!

    VastaaPoista