tiistai 7. lokakuuta 2014

Syksyisiä värejä - kokeillaan kuvan siirtoa.


5 kommenttia:

 1. Hei! Saitko tämän kuvan siirrettyä i padilta? Saan kyllä tietokoneelta siirrettyä kuvia blogiin mutta padi antaa vaihtoehdoiksi vain hakea kuvia blogista, picasasta tai url-osoitteella. Osaisitko neuvoa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siirsin kuvan iPadilta. willmanin Susanne neuvoi puhelimessa ja se oli helppo tapa. Vielä kun saisi siirrettyä kuvia iPadilta muihin tiedostoihin, niin auttaisi paljon eteenpäin selviämisessä. soita jos tarvitset apua! 😊

   Poista
 2. Minä olen siirtänyt kuvat Picasan kautta. Blogin sivulta, kun lisää kuvaa, ohjelma antaa picasan linkin. (En kyllä muista olenko joskus sen erikseen ladannut ja rekisteröitynyt. Googlen ilmaisohjelma.). Picasaan saa poimittua padilla otetut kuvat. Ja blogiin Picasasta.
  Kunnan it-henkilöille ei kai kuulu meidän opastaminen. Kirjastolla voi kyllä poiketa, jos ei muuten onnistu, jaetaan se mitä osataan.

  VastaaPoista
 3. Kiitos Liisa! Täytyy katsoa mikä olisi paras keino.

  VastaaPoista
 4. Juu ei oo helppoa siirtää ipadilta kuvia, pöytäkoneelta onnistuu blogin tekeminenkin huomattavasti helpommin. Ainakin kaikilla jotka haki mun jälkeen koneen pitäus näytöltä löytyä blogger, sen kun avaa niin se on sellainen harmaa, yksinkertaknen ohjelma :) vasemmassa sivussa näkyy kaikki nämä täällä olevat otsikot. Kun painat siinä oikealla kohtaa uusi teksti niin pääset kirjoittamaan viestin ja lisäämään kuvan. Siinä on kameran kuva ja sellainen toinen kuva, jota painamalla pääset valokuviin :) sieltä sit valitset haluamasi ;-) kun painat julkaise se tulee tänne näkyviin....jos painat tallenna, niin se jää luonnokseksi. Silloin kun kuva on laitettu vähintään luonnostilaan, niin kone osaa etsiä sen kohdan jossa vaihtoehtona on valitse tästä blogista (kun yrität siirtää siis kuvia nettisivun kautta, esim jollekin alasivulle ( esim. Kurjenmäen blogin valokuvia meistä osioon ) Jos tästä sekamelskasta et apua saanut, niin voi soittaa kun teil on tabletti nenän edessä :D

  VastaaPoista